Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 30-06 Mai 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 30-06 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 30 aprilie si 1 mai, pana la ora 17, fiind zile de sarbatoare pentru toata lumea, relatiile de serviciu nu sunt semnificative pentru analiza noastra. In schimb, efectele tranzitelor din aceasta perioada asupra starii de sanatate indica o dispozitie psihica si o fiziologie schimbatoare, care ii va pune pe unii nativi, din cand in cand, in situatia de a se opri din activitatile pe care le desfasoara, pentru un ceas de repaos sau pentru administrarea unui medicament.

Intre 1 mai dupa-amiaza si 3 mai, pana la ora 19, posibilitatea ca multe relatii parteneriale sa ia o turnura haotica. Totul se bazeaza pe incertitudini sau pleaca de la confuzii, de la abaterea atentiei pe probleme false. Unii nu vor mai sti cum sa rezolve un context complicat in care sunt amestecate interesele de familie, problemele de patrimoniu, afacerile si dorinta de a-si protejarea propria persoana.

Intre seara zilei de 3 mai si 5 mai, pana la ora 19, deciziile privind regimul unor bunuri si servicii de care ar trebui sa aiba parte le vor da, celor care se confrunta cu probleme reale, trairi interioare asemanatoare dusurilor scotiene, mai ales daca spre ei vin, una sau mai multe, informatii alarmante.

Incepand cu seara zilei de 5 mai si pana la sfarsitul zilei de 6 mai, casa a IX-a a cerului lor de nastere va primi amprenta astrala a fazei de Luna Noua in Taur, care va deveni punctul central al mai multor Trigoane Regale (cel mai bun dintre aspectele armonice) care se contureaza pe semnele de Pamant Fecioara/Capricorn/Taur, de natura sa armonizeze sau macar sa conjuge coerent si profitabil casele I, V si IX ale nativilor care, pe acest fundal de inceput, pot intelege pe ce drum sa apuce sau care este gradul de risc real al momentului. De aici si un set de intrebari interioare si de reevaluari ale unor pozitii adoptate de ei, pana mai ieri.

Totusi, pentru ca in acest joc intra trei planete retrograde, cu pondere si semnificatie diferita si divergenta, este de asteptat ca, procesul interior de limpezire, declansat de aceasta Luna Noua, sa dureze pana spre 21 mai.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...