Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 30-06 Decembrie 2019


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-06 Decembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 30-06 Decembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 noiembrie, relațiile afective pot să evolueze relativ mai relaxat. Planeta Venus, fără a face minuni de vitejie, le dă mai mută suplețe în gândire și atitudine nativilor.

În tranzit în acest sector, în acest răstimp, Luna intensifică nevoia de a afla cu precizie “pe ce se bazează” într-o relație sentimentală, iar efortul lor de a descifra adevărul nu se va asocia întotdeauna cu maximum de fericire. Din 2 decembrie, Jupiter își va începe tranzitul în casa V-a, timp de un an.

Marele Benefic va avea altă forță și alt impact asupra universului de trăiri, simțiri și nostalgii sau aspirații ale celor născuți în Fecioară decât o face, în prezent, Micul Benefic. Jupiter va introduce, pentru o lungă perioadă de timp, nevoia de a fi calmi, rezonabili, obiectivi și deloc pătimași, de a cântări corect oamenii și evenimente și de a nu se grăbi să ia decizii la mânie sau la entuziasm.

Între 30 noiembrie, după ora 22:14, și dimineața zilei de 3 decembrie, posibile evenimente care privesc relațiile de muncă și care îi vor lua prin surprindere, îi miră sau enervează. Între 3 decembrie, după ora 9:00, și seara zilei de 5 decembrie, efort de a calma spiritele în orice conversație cu un partener, de viață sau de afaceri, și de a restabili încrederea, armonia și spiritul de cooperare.

Între 5 decembrie, după ora 21:45, și 6 decembrie, demersuri susținute pe direcția înlăturării unor obstacole care stau în calea rezolvării unui dosar cu miză financiară sau patrimonială. Întreaga săptămână va sta sub semnul unei dorințe uriașe de a consolida un proiect în plan artistic, secundar, interpretativ. Atenția acestor nativi se va îndrepta spre găsirea celor mai inspirate modalități de a face credibil un proiect modern, avangardist, îndrăzneț și de a-l face cât mai accesibil publicului de toate gusturile și nivelurile de pregătire artistică sau culturală.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...