Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 30 – 05 Februarie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30 – 05 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 30 – 05 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Ziua de 30 ianuarie le poate nativilor aduce informatii, vesti sau poate contura, in chip alarmant, evolutia unei situatii conditionata de o plata, o taxa, o suma de bani ce trebuie reglementata.

Elementul cheie este o informatie de ultima ora de care nu au avut cunostinta. Este indicat a se consulta legislatia, specialistii in domeniu si a nu se actiona pe baza de “parere personala” ori de impresie subiectiva. Pe 31 ianuarie, 1 si 2 februarie dupa-amiaza, Fecioarele vor intra in categoria celor care ii fac pe partenerii lor de dialog sa exclame: “Esti groaznic!” sau “Esti imposibil!”. De aceea, sunt de evitat toate controversele, pariurile, disputele cu acesti nativi.

In aceasta perioada, ei vor avea chef de cearta, vor rastalmaci orice informatie, nu vor intelege aspectele subtile ale unei fraze etc. Aspectul astral ii defavorizeaza pe toti cei care se prezinta la prezentari profesionale, la verificari ale cunostintelor, la testarea aptitudinilor. Drumurile, la randul lor, pot fi presarate cu incidente.

Intre 2 februarie seara si 4 februarie, se mai aseaza o caramida la constructia defectuoasa a relatiilor de familie, inceputa in 2015. Totul pleaca de la impresiile gresite ale Fecioarei. Din 5 februarie, nativii se vor tempera dar, totodata, ei vor manifesta tendinta de a se retrage in universul lor de ganduri, lasand la vedere celor dragi o aparenta indiferenta, rece uneori, distanta si rigida.

Oarecum avantajati, ar putea fi, intre 5 si 6 februarie, acei nativi care desfasoara activitati cu componenta artistica, estetica, creativa dublata de rigoare (arhitectura, design, scenografie).

Jupiter continua sa le dea lectii de viata si, in retrogradarea lui, el le permite refacerea unor trasee de viata compromise in toamna din neatentie sau nerabdare ori din naivitate, lipsa de informare, insuficienta documentare. Inca e vreme pentru a se face corectiile necesare si a se recupera un demers asupra caruia, acum, se indoiesc.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...