Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 30-05 August 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 30-05 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 30-05 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 30 iulie, Fecioarele s-ar putea afla in mijlocul unor ipostaze publice, ar putea fi subiectul unor discutii sau dezbateri ori, ei insisi, ar putea fi nevoiti sa apara in public in diferite ipostaze (conferinte, prezenta mediatica, lucrari de cuvant in conferinte, intruniri etc.).

Intre 31 iulie, 1 si 2 august (pana la ora 4 dimineata), relatiile cu prietenii cu sunt tocmai privilegiate. O strangere de inima provocata de o amintire neplacuta, o stare de conflict mocnit care s-a asternut intre nativ si unele persoane din anturaj, nemultumirile personale acumulate de-a lungul timpul ori, poate, doar lipsa lor de chef momentan ii va face sa nu participe la intalnirile obisnuite sau, daca se duc, sa fie tacuti, rezervati si circumspecti, atenti, mai degraba, la ceea ce se spune si se intampla, cu acel prilej.

Cam la fel, vor evolua lucrurile si in plan sentimental, cu un accent in plus, insa, de nervozitate sau iritare. Intre 2 august si 4 august (pana la ora 10:34′), universul interior “da in clocot”. Totul pare sa fie rascolit pe fondul fazei de Luna Noua din seara zilei de 2 august.

Toata aceasta fierbere a sufletului si a mintii, este provocata de dorinta de afirmare sau de reconstructie personala a unor nativi ori de revolta unor bariere sociale si profesionale cu care se confrunta si care nu le permita sa ajunga acolo unde isi doresc, de unde si o legitima stare de revolta. Perioada care solicita intens inima, ochii, coloana vertebrala si accentueaza suferintele cardio-vasculare.

Din a doua parte a zilei 4 august pana pe 5 august, incarcatura astrala se va muta pe semnul Fecioarei, unde vor avea in tranzit, din 2 si respectiv din 5 august, pe Mercur si Venus. Prezenta Guvernatorului lor, Mercur, in semnul zodiacal natal, este de natura sa le sustina procesele mentale, logica, ratiunea, comunicarea sau deciziile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...