Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 3-9 Iunie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 3-9 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 3 si 5 iunie, la pranz, nativii vor trebui sa puna la punct un detaliu financiar; teoretic, nu le va fi greu.

In dupa-amiaza zilei de 4 iunie, Marte va intra in zodia Racului si va genera atitudini “coltoase” si iritare in legatura cu unele persoane de care nativul a fost apropiat. Fie apar divergente, fie interesele ii mana, si pe unii si pe altii, in alte directii care nu mai pot sustine relatia.

Intre 5 iunie, dupa ora 13:46′ si 8 iunie, noaptea, nativii apartinand acestui semn zodiacal nu-si vor putea reprima placerea de a “intepa” pe cineva: observatii critice, comentarii sarcastice. Comunicarea cu o Fecioara ar putea deveni confortabila din dimineata zilei de 6 iunie, cand Venus va intra in zodia Taurului si le va insufla toleranta, ingaduinta ba chiar si capacitatea de a uita sau ierta. Tranzitul Micului Benefic prin casa a IX-a va avea darul de a le da, pentru cateva saptamani, stabilitate in gandire, atitudine pozitiva, relativ optimista, un fel sanatos de abordare a chestiunilor delicate si spor la invatatura prin acumularea de cunostinte sau de experienta practica.

Pe 7 iunie, la ora 01:16′, Mercur va intra in zodia Gemenilor si va accentua dorinta de a se remarca a celor tineri sau de a se exprima in public a celor maturi.

Intre 8 iunie, dupa ora 02:00′ si 9 iunie, interesele de familie revin in prim-plan, provocate de un context legal, juridic sau de obisnuitele “incurcaturi” administrative. Contextul este mai bogat in semnificatii din cauza influentei pe care o va exercita Luna Plina in Sagetator, care se va produce in ziua de 9 iunie si care ar putea avea un impact special asupra carierei si vietii profesionale a unor nativi. Nu sunt excluse situatiile in care Fecioarele nu vor avea prea multe variante, ba chiar, pentru unii s-ar putea vorbi de constrangeri pentru a proteja pe cineva din familie sau a salva ceva (stare materiala, renume, sanatate, etc.).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...