Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 3-9 Februarie 2018


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 3-9 Februarie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 3-9 Februarie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 3 februarie, zi buna pentru concentrarea pe chestiuni concrete, moment al harniciei si al eficientei, al logicii si al bunului simt, al masurii si adecvarii reactiilor personale la provocarile curente. Distanta fata de situatiile fanteziste sau rupte de realitate, generate de rudele sau de partenerii de viata, in care ar putea intra, daca nu vor face un efort de obiectivitate.

Intre 3 februarie, dupa ora 23:47′, si 6 februarie dimineata, oscilatii in decizia de a face unele cumparaturi sau mici investitii ori de a se lansa in cheltuieli riscante, nascute din pretentiile exagerate ale copiilor care vor obiecte scumpe, la moda sau distractii costisitoare.

Intre 6 februarie, dupa ora 05:57′, si prima parte a zilei de 8 februarie, fel de a vorbi taios; Fecioarele nu vor primi usor observatiile care li se vor face intr-un context familial, ocazional, profesional si vor riposta vehement, aruncand, in contrapartida, aluzii usturatoare si, din pacate, chiar amenintari. Astfel de situatii trebuie tinute sub control pentru a nu declansa conflicte inutile.

Intre 8 februarie, dupa ora 15:54′, si 9 februarie, chestiuni administrative legate de regimul unei case, al unui teren, al utilajelor agricole sau al obiectelor de patrimoniu de valoare mare. Principalul accent astral al saptamanii il reprezinta impactul tranzitelor planetelor personale prin zodia Varsatorului care le vor pune nativilor din Fecioara organismul la incercare, prin solicitarea sistemului arterial si venos, a circulatiei periferice, a fiziologiei sistemului nervos. Trebuie avuta in vedere o modificare in regimul muncii prin situatii neprevazute, prin decizii care schimba multe dintre datele unui contract initial (orar, volum de munca, atributii si responsabilitati, statut profesional si loc in ierarhia de la serviciu, salarizare, riscuri).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...