Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 29-05 Decembrie 2014


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-05 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 29 Noiembrie – 05 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 5 si 6 decembrie nu sunt placute. Uneori, se pot inregistra momente de enervare, alteori de plictiseala, dar sunt si ipostaze astrale care nu exclud ideea de dezgust, de lehamite sau chiar tendinta de abandon.

Sunt vizate mai ales acele persoane cu functie sau cu un statut public. Unii nativi, care intra in aceasta categorie, iau in calcul gesturi oficiale, de retragere sau de instrainare (de o cauza, de un grup de interese, de o postura publica). Este semnul unei crize interioare, nicidecum al unei convingeri consolidate, drept care, in afara unor cuvinte sau aluzii risipite care-ncotro, la fapte le este mai greu sa treaca.

Pentru ca, dupa aceea (dar cu asta intram in specificul celeilalte saptamani), va interveni o serie de rationamente care tempereaza acest tumult de moment. Luna Neagra a intrat in sectorul lor natal, asa ca undeva, cumva, fiecare nativ din Fecioara va incepe sa primeasca mesaje negative de la acest loc vulnerabil de pe harta cerului perioadei urmatore.

Ba, mai mult, aceasta ipostaza primeste cuadraturi si opozitii semnificative. De aceea e nevoie de rabdare, de calm, de ingaduinta. Este momentul nu atat al prudentei, cat al intelepciunii si aceasta nu se realizeaza cu forta, ci cu supletea spiritului, cu maturitate, cu masura. Marte va intra in casa a VI-a: priveste regimul muncii (care poate fi tulburat de acum in acolo, pana pe 12 ianuarie).

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...