Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 29 – 04 Septembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29 – 04 Septembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 29 – 04 Septembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In dimineata zilei de 29 august nu este exclusa o informatie care surprinde, sau mira dupa caz, legata de o situatie creata la locul de munca. Pe o alta directie de viata, sunt posibile in aceasta zi crize cardiace sau neuro-vegetative cu impact asupra circulatiei periferice de scurta durata. Intre 29 august seara si 31 august dimineata, nativii vor face un efort special pentru a stabiliza o serie de colaborari care “patineaza”.

Ei incearca sa dea o logica si o utilitate acestor parteneriate, sa detensioneze relatiile incordate din ultimul timp, sa stearga o serie de animozitati care le complica activitatea sau cooperarea. Este si perioada cand se va produce faza de Luna Plina (din 29 august) care se va reflecta asupra intregii lor fiinte si personalitati animate de ganduri, vointa si determinare.

De aceea, pentru acest semn zodiacal, aceasta etapa astrala si astrologica are o virtute in plus, ea aducand in prim-planul existentei lor o serie de aspecte ce se releva a fi mai importante (sau mai urgente) decat le considerau ei, pana acum. Axa celor doua case ale banilor este ravasita in urma noilor schimbari de lacas zodiacal a unor posturi astrale, pe care ei le resimt ca o povara, ca o penitenta sau ca un risc.

Astfel, intre 31 august dupa-amiaza si 2 septembrie dimineata, se pot petrece evenimente care sa complice starea de fapt, dar mai ales sa le altereze alte echilibrul interior. Unii dintre cei nascuti in Fecioara s-ar putea sa fie coplesiti de furie, de neliniste si sa nu mai vada, pentru moment, nici o solutie.

Mult mai calmi se vor arata aceiasi nativi in urmatoarea perioada (2 septembrie dupa-amiaza – 4 septembrie), cand vor putea analiza cu rabdare toate datele problemei/ problemelor, cand vor ierarhiza prioritatile si vor cantari cu luciditate riscurile.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...