Horoscop urania

 2019 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2019, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 29-04 Noiembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 Noiembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 29-04 Noiembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 octombrie, ora 03, discrete satisfactii financiare pe fondul unor reglementari ce privesc sume mici de bani, corectii sau recalculari in favoarea nativilor. Intre 30 octombrie dimineata si 1 noiembrie (ora 16:44′), comunicarea este in criza totala: de idei, de rezistenta nervoasa la presiunile din afara, sau de solutii la atacuri si acuzatii. Certurile plutesc in aer chiar si acolo unde, in mod normal, nu ar avea de ce sa se manifeste.

Luna Noua din 30 octombrie va avea darul de a strica buna intelegere. Provocate de imprejurari, Fecioarele vor fi ispitite sa “dea cu barda in Dumnezeu”, sa faca din cuvinte cea mai importanta arma a lor si din declaratii si cea mai dura aparare a momentului prin care trec, ceea ce nu e bine de loc, pentru ca aceste secvente vor lasa urme, amintiri, vor naste resentimente si-i vor alimenta pe dusmani in ratiunea lor de a fi impotriva unui nativ din zodiei.

Doar daca nu se pot gasi nici o alternativa, Fecioarele se pot angaja sa faca o deplasare. Bine ar fi sa lase pe altcineva sa le conduca masina, sa ia taxiul, sa mearga pe jos, etc. Testele, examenele sau verificarile pregatirii lor profesionale ar trebui amanate ori abordate cu maxima responsabilitate. Din dupa-amiaza zilei de 1 noiembrie si pana in zorii zilei de 4 noiembrie, preocupari cu miza juridica privind bunurile personale si/sau averea familiei.

Dupa 4 noiembrie, posibila speculare a unei “portite” legale pe o chestiune baneasca, patrimoniala. Din 4 noiembrie, dupa ora 5 dimineata, clipe de raceala sau crispare afectiva. Etapa buna pentru cei care desfasoara activitati meticuloase si riguroase (verificare a unor calcule, corectare a unui text, finisare a unui proiect, elaborare a unui text stiintific, etc.). Nota generala este de avertismente cu privire la viata in doi sau la partenerii de afaceri si proiecte.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...