Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 29-04 August 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 29-04 August 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 29-04 August 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 29 si 30 iulie, nativii vor face efortul sa-si pastreze calmul in fata surprizeloraparute in mecanismele banesti (intarzierea unor plati, incapacitatea de a intra in posesia banilor cuveniti, etc.) si, eventual, de a gasi solutii alternative.

Intre 30 iulie, dupa ora 03:23′ si 1 august, rastimp in care “dracusorul” ii va impinge sa faca afirmatii usturatoare, exagerate sau voit rautacioase la adresa unor persoane. Cei care vor sustine examene ar fi indicat sa nu recurga la metode incorecte. Din motive (aparent) necunoscute, unele deplasari pot sta sub semnul unui conflict, al indispozitiei ori al ghinionului.

In dupa-amiaza zilei de 31 iulie, Venus va intra in zodia Racului, semn pe care il va tranzita pana pe 26 august a.c., si care va influenta in bine, casa relatiilor cu prietenii ori a materializarii unor vise, proiecte si sperante, prin cooperare cu acestia. Totusi, o data intrata in semnul Racului, Venus va face opozitii si cuadraturi cu planetele aflate in semnele cardinale ale zodiacului, angajand, in chip defectuos, casa banilor obtinuti din munca, viata sentimentala si beneficiile realizate prin amabilitatea cuiva (persoana sau institutie).

Intre 1 august, dupa ora 15:02′ si 4 august, unele manevre facute fara instiintarea sau incuviintarea unuia sau mai multor membri de familie, vor avea darul sa-i scoata pe aceia din sarite desi, pe fond, Fecioarele vor fi avut dreptate sa procedeze astfel, din motive pe care nu le pot spune cu voce tare. Ratiunea practica si spiritul gospodaresc sau administrativ vor atinge, intreaga saptamana, cotele unei adevarate vocatii organizatorice prin luciditate, intuitie si eficienta.

Din 4 august, dupa ora 03:37′, sentimentele si emotiile nu vor prinde glas. Concentrati pe alte aspecte prioritare din activitatea lor, Fecioarele vor fi absente din viata unor persoane dragi lor, inclusiv din cea a copiilor, care se vor simti “parasite” si le vor reprosa asta.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...