Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 28-03 noiembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 noiembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 28-03 noiembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 30 octombrie dimineata, situatie inedita la locul de munca dar care nu-i va afecta.

Intre 30 octombrie, dupa ora 11:47′, si 1 noiembrie dimineata, Fecioarele vor trata cu ingaduinta si in chip neobisnuit pentru ei, contradictiile ivite intre ei si partenerii lor de viata sau de afaceri. Tendinta lor pacifista va fi justificata de faptul ca, in acel moment, nu vor detine datele necesare pentru a avea o abordare transanta, preferand sa tempereze situatia si sa astepte o lamurire personala. Posibilitate de a naviga, cu intuitie printre “spinii” unui dialog pe teme delicate.

Intre 1 noiembrie, dupa ora 08:43′, si 3 noiembrie dimineata, starea de spirit ar putea fi modificata de premisele care se complica brusc in legatura cu un beneficiu de natura financiara sau materiala. Un eveniment-surpriza poate da, dintr-o data, totul peste cap. Comunicarea va fi, in acest rastimp, una marcata de provocari dar si de reprimarea tactica a eventualelor raspunsuri impetuoase. Totusi, pentru ca nu vor putea sa ramana indiferenti, nativii vor recurge la ironii, la aluzii, la fraze pline de subinteles, la subtext. Nu doar in aceasta perioada ci intreaga saptamana, deplasarile vor fi vulnerabile, expunandu-le pe Fecioare la situatii riscante (furturi, jaf, stricaciuni, inselatorii). Atentie la informatiile false care le-ar putea fi livrate nativilor cu scopul de a-i pacali, de a-i destabiliza si de a-i abate din drumul lor ca sa renunte la o idee, sa-si schimbe parerea, sa-si schimbe atitudinea, etc.

Pe 3 noiembrie, dupa ora 11:47′, inceputul unei perioade de aproximativ doua zile cand, in mintea si in sufletul lor, se vor naste conflicte si contradictii. In cazul unor persoane s-ar mai putea pune problema unor relatii speciale, generate de nevoia de a lua o decizie importanta cu privire la statutul si viitorul unui bun patrimonial comun (mostenire, donatie, iesire din indiviziune).

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...