Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 28-03 Iunie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Iunie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 28-03 Iunie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In ziua de 28 mai, cel putin din punct de vedere astral, nu se intrevad, evenimente speciale. Poate doar o mica surpriza la locul de munca.

Intre 29 si 30 mai, situatia se schimba si, pentru unii, ea poate deveni de-a dreptul dramatica. Toate premizele astrale care se bazeaza pe Patratul Mistic (v. prezentarea generala a saptamanii) creeaza culoare de manifestare pentru actiunile in derulare sau care urmeaza sa se produca. Primul sector este cel al rivalitatilor, al proceselor, al divergentelor conjugale sau intre partenerii de afaceri. Contextul devine extrem de solicitant spre sfarsitul saptamanii si putini vor fi cei care vor ramane neatinsi de aceasta aripa astrala. Noua directie a conflictelor si diferenta fata de etapele anterioare este data de ceea ce se spune, se afirma, de afirmatiile care se lanseaza, de speculatiile care se vantura. Desi aceasta nota pronuntata de oralitate este trecatoare si instabila, ea functioneaza ca pala de vant care sporeste intensitatea focului. A doua nota speciala o da Jupiter care, nemaifiind retrograd, are o putere de protectie sporita pentru nativi; acestia vor gasi nebanuite resurse de rezistenta si combativitate.

Intre 31 mai si 1 iunie se contureaza o situatie cu care unii nativi nu s-au mai intalnit, care le va starni reactii hazardate. Originea lor poate fi o pricina baneasca sau o cauza familiala cu miza materiala.

Intre 2 si 3 iunie, in mod normal, pentru acesti nativi, ar trebui sa functioneze, intr-un chip cel putin avantajos daca nu spectaculos, functia actualului Trigonului Regal construit pe semnele de Pamant. In constiinta unora, se vor sadi idei si directii de viata, care ii vor motiva ani buni de acum incolo. Etapa e mai complexa decat o putem prezenta noi aici dar, in esenta, ea se bazeaza pe functia de reglare a destinului pe care o realizeaza, o data la doisprezece ani, planeta Jupiter, ori de cate ori trece prin semnul natal al Fecioarelor, inchizand etapele epuizate si deschizand sau consolidand drumurile necesare pentru etapele viitoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...