Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 28-03 Februarie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28-03 Februarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 28-03 Februarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 28 si 29 ianuarie dupa-amiaza, fecioarele se vor confrunta cu influxurile astrale destul de puternice ale fazei de Luna Noua in Varsator, care priveste casa a VI-a a sanatatii dar si al regimului muncii. Starea unora de sanatate poate cunoaste fluctuatii, dispozitia lor organica sau psihica fiind marcata de tulburari circulatorii si de functionare a sistemului nervos.

Modificarile starii organice vor avea caracterul unei crize care se va instala brusc si care va disparea la fel de repede. Surprizele se pot ivi si in regimul muncii, unde evenimentele exterioare vointei lor, ii pot “lua pe sus”, punandu-i in fata faptului implinit sau in fata unei situatii pentru care nu au prea multe optiuni.

Pe 28 ianuarie, Marte va intra in casa banilor si a beneficiilor materiale in relatie cu alte persoane si institutii si ar putea declansa un proces intens de schimburi de opinii, de conflicte de interese, de replici in forta, conjunctura astrala care va dura pana pe 10 martie 2017.

Intre 29 ianuarie (dupa ora 18:11′) si 31 ianuarie, posibile ameliorari ale unor relatii conjugale, de afaceri ori de alta natura parteneriala. Posibil succes in sustinerea unei cauze in justitie, evolutie favorabila pe fondul rezolvarii uni litigiu, victorie morala importanta.

Intre 1 si 3 februarie, pana la ora 03:50′, sectorul banilor, al mostenirilor si al avantajelor financiare sau materiale despre care vorbeam in legatura cu tranzitul martial se va intensifica prin tranzitul Lunii si se va amplifica prin evenimentele sau reactiile generate de intrarea planetei Venus, in acelasi sector “de Foc”.

Prezenta planetei Venus in Berbec va imprima casei a VIII-a un rol important, in existenta Fecioarelor, pentru ca ea va ramane in acest semn pana pe 6 iunie, provocand numeroase fluctuatii si schimbari de intentie, atitudine sau decizie. Din 3 februarie, tendinta de gandi practic, logic, simplu si eficient.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...