Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 28 – 03 Aprilie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 28 – 03 Aprilie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 28 – 03 Aprilie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Oarecum stranie predispozitia astrala pentru perioada 28 martie – 3 aprilie, pentru nativii din Fecioara care nu vor fi prea solicitati de astre. Singurul mare si important domeniu de viata care este, intr-adevar, complicat pentru acesti nativi, este cel al banilor, al bunurilor si al avantajelor materiale care provin din relatiile cu alte persoane sau cu institutii.

Noi spunem “avantaje” pentru ca aceasta este directia astrala de predilectie dar, in viata de fiecare zi, aceste tranzite pot capata aspectul incurcaturilor sau necazurilor legate de aceste interese materiale, financiare sau personale. In perioada 28 martie – 3 aprilie, planetele sunt regrupate in zodia Berbec intr-o proportie destul de mare si de semnificativa.

Se continua o serie de resorturi deja declansate dar, din punct de vedere astral, aici intervine, cu destula greutate, Mercur, o planeta a interesului material si a capacitatii de negociere. Din 31 martie, el va colora casa a VIII-a a acestor nativi, cu o particularitate specifica: tendinta de a vorbi, de a se consulta, de a negocia sau de a tranzactiona tot ce se poate pe lumea asta si care, odata adjudecat, le poate aduce un beneficiu cat de mic.

O alta particularitate este ipostaza inflamata a acestor tranzite, ceea ce da, oricarei conversatii care incepe banal, datele unui conflict verbal in toata regula. Cearta pe bani si avantaje materiale va ramane o constanta pentru cateva saptamani. Marte le poate da stabilitate in proiecte, limpezire sau incapatanare. Fecioarele vor dori neaparat sa dovedeasca ceva: ca planul lor e bun, ca strategia lor e adecvata, ca metoda adoptata de ei e cea justificata, etc.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...