Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 27 – 03 Iulie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27 – 03 Iulie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 27 – 03 Iulie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru cei nascuti in Fecioara mai opereaza la inceputul saptamanii opozitia Luna Neagra in Fecioara/Kiron (loc de lezare sau de suferinta) in Pesti, privind relatiile contractuale si parteneriale de orice tip.

Acum se poate vorbi de ultimele “tresariri astrale” ale acestei ipostaze periculoase si paguboase care poate aduce totusi un element de noutate prin intrarea in acest joc astral al planetei Mercur, guvernatorul Fecioarelor, pozitionat in casa a X-a, dand un indiciu despre locul unde se vor petrece evenimentele generate de acest careu in T si despre consecintele lui in plan social, profesional, al puterii, al notorietatii

In preajma datei de 3 iulie se va vorbi mult despre o serie de persoane nascute in aceasta zodie, facandu-se uz si abuz de stiri, informatii (nu toate corecte sau adevarate), comentarii (nu toate justificate) legate de persoana lor, de activitatea desfasurata sau de competenta lor profesionala.

Faza de Luna Plina din 2 iulie va rascoli relatiile de prietenie sau de solidaritate cu interesele unui grup de cunoscuti si colaboratori, cu privire la implicarea lor emotionala si sentimentala in plan personal ori in ceea ce priveste relatia cu copiii. In toate ipostazele se va actiona, cum zice romanul, “cu strangere de inima”.

Totusi, unii pot avea parte de forta modelatoare a celor doi Benefici care pot, dupa caz, atenua un risc, spori un succes, inlesni o evolutie favorabila chiar si in cel mai incrancenat scenariu sau permite o restabilire a adevarului si dreptatii. 27, 28 si 29 iunie – zile antipatice, cu multe provocari (carora nu trebuie sa li se dea curs), cand impulsurile interioare – de loc inspirate sau utile – ii pot impinge sa spuna ce nu trebuie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...