Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 27-02 Iunie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Iunie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 27-02 Iunie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 27 mai, va continua sa se manifeste impulsul astral al fazei de Luna Noua in Gemeni, care a avut loc cu numai cateva ore in urma, in casa a X-a, si caruia i se adauga activitatea planetei Marte, in acelasi locas zodiacal, care primeste opozitia lui Saturn. O prima supozitie astrala ar fi ca, in functie de logica biografiei fiecarui nativ, familia, patrimoniul sau cariera si numele, vor fi in prim-planul atentiei lui. Ceva trebuie aparat, ceva trebuie conservat; unul sau altul dintre aceste sectoare de viata – casa a IV-a sau casa a X-a – vor fi puse la incercare de situatii care, de la caz la caz, pot fi doar enervante sau pot genera consecinte pentru care nativul trebuie sa fie pregatit cu argumente, cu un plan de masuri si cu rezistenta nervoasa. Acest tranzit va spori in intensitate si in semnificatii pe 2/3 iunie cand, unele stari de lucruri se pot agrava, complica sau deteriora.

Intre 27 mai, dupa ora 14:25, si dupa-amiaza zilei de 29 mai, prietenii pot genera situatii pe care nativul nu le poate ignora, implicandu-se in rezolvarea lor, chit ca nu-i fac placere, doar pentru a nu strica relatia. O chestiune materiala, un interes banesc se va insinua, brusc, intre nativii din Fecioara si alta categorie de persoane apropiate lor (copii, bunici, iubiti).

Intre 29 mai, dupa ora 15:12, si seara zilei de 31 mai, ceva care ii “roade”, o problema mai veche, ii va obliga sa reflecteze inainte de a lua o decizie. Tendinta astrala ii va indemna spre hotarari radicale dar acestea trebuie sa fie reprimate si sa se urmeze calea pragmatismului, a simplitatii si a onestitatii desi, dificultatea consta tocmai in respectarea acestor termeni.

Intre 31 mai, dupa ora 19:16 si 2 iunie, perioada calma, de “impacare” cu sine si cu altii, propice desfasurarii unor activitati practice. Fecioarele pot “pune pe hartie” un proiect; rezolvarea lui va veni in cursul lunii iunie a.c.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...