Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 27-02 Ianuarie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 27-02 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 27 Decembrie – 26 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Viata destul de incarcata din punct de vedere afectiv pentru acesti nativi care au de cateva zile, pe sectorul lor natal, Luna neagra. Simpla ei prezenta in zodia Fecioarei, este suficienta pentru a le insufla nativilor apartinatori o lehamite de viata si o revolta interioara continua.

In cazul lor, principala sursa de dezgust si dezamagire provine de la casa tuturor tipurilor de parteneriate: fie de la cele care ar trebui sa functioneze armonic (sot/sotie, partener de afaceri, colaborator apropiat) fie de la rivali, dusmani sau parti adverse intr-un conflict, proces etc.

Nici unul dintre acestia nu se ridica la nivelul asteptarilor sau chiar provoaca dezechilibre prin abandon, non-combat, neimplicare, dezicere, refuz, etc. Pe 2 si 3 ianuarie 2015 aceasta situatie de “avarie”, de dezordine si neascultare il obliga pe nativul din Fecioara sa ceara explicatii, sa someze partile divergente sa-si precizeze pozitia, sa-si justifice atitudinea sau sa-si argumenteze punctul de vedere.

Cuvintele-cheie invocate in acest tip de abordare vor fi cele de ordin moral (nu e bine, nu e frumos, nu e normal,) sau cele de ordin juridic (nu e corect, e un abuz, e nedrept, e ilegal) dar situatia conflictuala nu se va rezolva. Primele doua zile ale anului 2015 ridica aspecte majore pe relatia munca/sefi/patron/bani.

Fecioarele vor trece prin evenimente care “ii iau pe sus” in relatiile de munca si angajare. Unele situatii au fost croite in toamna anului 2014, dar abia acum vor iesi la iveala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...