Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 26 – 02 Octombrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 02 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 26 – 02 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe sectorul natal al acestor nativi, intreaga saptamana opereaza perechea Marte/Jupiter care le da forta, energie, incredere, rabdare si metoda. Pe 26 si 27 septembrie tendinta generala a Fecioarelor este sa tempereze spiritele, sa calmeze furtunile iscate in jurul lor, in familie sau cu asociatii ori cu partenerii de drum, oricare ar fi ei.

Dorinta si efortul lor se indreapta spre intelepciune si rabdare. Pe 28 si 29 septembrie axa celor doua case ce controleaza banii castigati din munca proprie, veniturile de orice fel este marcata de faza de Luna Plina. Aici se pot observa o serie de aspecte neplacute care se ivesc brusc sau care se complica in mod neprevazut.

Un “hop” introduce, in aceasta ecuatie, Luna Neagra care se afla in conjunctie cu Soarele si in opozitie cu Luna ce formeaza secventa astrologica a Lunii Pline. Cum, in joc, intra mai multe posturi astrale retrograde, printre care si Mercur, este de asteptat ca aceste excese sa fie trecatoare si ele sa fie remediate dupa 9 octombrie.

Intre 30 septembrie si 1 octombrie impulsul astral este de regasire a “pamantului de sub picioare”, de revenire la obiectivitate si de cantarire a evenimentelor care s-au produs pe acest fundal. Pe 2 octombrie unii pot provoca o situatie ce tine de “imagine”, de impresie, de notorietate, mai mult prin cuvinte si mai putin prin fapte ori, la limita, prin anuntarea unor decizii, pe fondul unor interese divergente.

In aceasta zi, ca inceput al demersului si, apoi, pe 3 octombrie, ca o continuare a acestor intentii, se vor pune in evidenta contradictiile majore intre directiile si interesul personal si cel al familiei din care provin, un al treilea privind relatiile matrimoniale si asociatii si un al patrulea interes, cel al oponentilor sau dusmanilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...