Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 26-01 Septembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26-01 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 26-01 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 26 august dimineata, nativii vor incerca sa rezolve problemele financiare curente; mecanismul dereglat, pana acum, in regimul platilor salariale si al drepturilor ce li se cuvin pentru o activitate prestata va intra in normalitate. Venus, in tranzit prin zodia Leului, le va oferi situatii favorabile, mai greu de explicat pe cale logica pentru ca nu cunosc adevarul. Fecioarele vor spune ca au avut noroc, ca s-a petrecut o minune…

Intre 26 august, dupa ora 10:53′, si 28 august seara, luarile de pozitie si afirmatiile pe care nu si le vor reprima vor fi deplasate, in necunostinta de cauza si nu le vor aduce, in ciuda riscurilor asumate, nici un avantaj. In aceste zile, vor fi de evitat deplasarile si activitatile (deplasari, munca, distractie, sport) in legatura apa (lacuri, rauri, mare, bazine, piscine, stranduri, parcuri acvatice de distractie).

Intre 28 august, dupa ora 22: 48′, si 31 august dimineata, familia, casa si gospodaria lor vor intra in vartejul unor conjuncturi astrale care vor contine, ca sambure generator al evenimentelor, o doza de surpriza, de inedit, de stupiditate sau de imprudenta.

Intre 31 august, dupa ora 10:19′, si 1 septembrie, relatiile dintre parinti si copii vor sta sub semnul autoritatii, al rigiditatii in opinii si decizii. Viata sentimentala va fi abrupta, nelasand loc alinarii sau vreunei satisfactii. Mercur, retrograd, va reveni pe 31 august in zodia Leului, respectiv in casa a XII-a, de unde va actiona, alaturi de Marte, Venus si Sensul vietii, introducand o (binevenita) doza de indoiala necesara in privinta hotararilor pe care urmeaza sa le ia. Daca principala problema a nativilor este, in acea perioada, legata de averea familiei, de patrimoniul personal, de cotele din bunurile ce li se cuvin in urma unui partaj, de o iesire din indiviziune sau de o mostenire, atunci, este bine ca ei sa astepte a doua parte a lunii septembrie pentru a lua decizia adecvata.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: