Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 26 – 01 Noiembrie 2019


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Noiembrie 2019. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 26 – 01 Noiembrie 2019. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Între 26 și 27 octombrie seara, discuții tăioase (somații?) pe teme bănești.

Între 27 octombrie, după ora 22:30, și sfârșitul zilei de 29 octombrie (ora 23:59), sectorul dialogurilor, al schimbului de informații și al exprimării verbale începe să se complice nu doar prin tranzitul Lunii în acest sector, cât, mai ales, prin influența puternică a fazei de Lună Nouă în Scorpion, din 28 octombrie, care se va afla în ipostaza, deloc simplă, a unei opoziții la grad perfect cu Uranus, aflat în tranzit prin zodia Taurului.

Contextul va avea darul să provoace în mintea unora o criză de conștiință, o problemă de responsabilitate ori de atașament față de o opțiune anterioară, născută din dezamăgirea constatării că s-au îndreptat, cu mai mulți ani în urmă, spre o meserie, iar acum, aceasta nu numai că nu le dă satisfacții, ci îi pune în dificultate de a o mai susține.

Constatările personale de ultim moment, demascările, evoluția evenimentelor care i-au împins să recunoască abordarea greșită a unei direcții de viață, neînțelegerea inițială a unor riscuri, asumarea unor premise contrare principiilor lor, toate acestea îi obligă acum să-și revizuiască atitudinea sau deciziile anterioare, mai ales că, din 1 noiembrie, Mercur, odată intrat în mișcare aparent retrogradă, le va da posibilitatea ca, până pe 21 noiembrie, să înțeleagă neregulile din activitatea lor profesională, gratuitatea sau pericolul ascuns în spatele unor ipostaze publice aparent onorabile.

Între 30 octombrie și zorii zilei de 1 noiembrie, nativii se pot sfătui cu o cunoștință, cu o persoană de încredere, cu un specialist, pe o temă locativă, imobiliară, funciară, contractuală sau patrimonială în plan administrativ, juridic sau financiar. Din 1 noiembrie, după ora 4:40, sobrietate afectivă; Fecioarele vor face efortul să rămână calme sau lucide în fața solicitărilor emoționale.

Sursa: Ziarul Libertatea
Mai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...