Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 26 – 01 Ianuarie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 26 – 01 Ianuarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Premizele astrale ale perioadei cuprinse intre 26 decembrie 2015 si 1 ianuarie 2016 se arata a fi unele de natura constrangerilor si contradictiilor interioare, venite atat din prea-plinul lor sufletesc cat si din afara, provocate de oameni, fapte si gesturi menite sa-i contrarieze si sa reactioneze ciudat.

La acest context astral, construit de niste saptamani sau chiar luni, se adauga, din 30 decembrie, tranzitul planetei Venus, care, chiar daca are faima de a fi un Benefic, aflandu-se in cuadratura cu planetele in tranzit prin Fecioara si cele din Pesti, dimpreuna cu potentatorul Saturn din Sagetator, nu face decat sa amplifice sursele discrepantelor si sa radicalizeze conflictele si nemultumirile.

Intre 26 si 27 decembrie dimineata, predispozitia lor sufleteasca nu pare a fi una armonioasa, ei trecand prin tot felul de stari de la lipsa de chef la atitudinea critica fata de prieteni, apropiati, copii sau partener.

Vor refuza o serie de invitatii si, chiar daca vor face unele vizite, nu se vor molipsi de veselia din jur, lasand impresia ca sunt tot timpul preocupati de ceva mai important decat distractia din acel moment. Intre 27 decembrie dupa-amiaza si 29 decembrie, tranzitul Lunii este menit sa le sporeasca dorinta de a-si schimba atitudinea, pe directia unei afirmari categorice a personalitatii si vointei lor.

S-ar putea vorbi mai mult despre un fel de a-si face curaj. Intre 30 decembrie si 1 ianuarie 2016 dimineata, ei vor fi mai calmi, mai echilibrati, mai putin nervosi, mai eficienti in tot ceea ce fac, de unde si sporul real in treburile marunte pe care vor trebui sa le aduca la bun sfarsit.

In schimb, se vor ivi noi argumente pentru a se raporta la cineva din familie intr-un chip diferit decat pana acum. Impactul tranzitelor din ziua de 1 ianuarie nu este semnificativ, fiind vorba de bani intr-o perioada cand pana si magazinele vor fi inchise.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...