Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 26 – 01 Aprilie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 26 – 01 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 26 – 01 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 26 si 28 martie ora 10 dimineata, pe unii nativi ii va “manca limba” sa spuna ce stiu, ceea ce vroiau de mult dar nu gaseau momentul potrivit, sa raspunda la provocari. O vor face in stilul lor, mai “intepat”, mai critic, mai sarcastic, mai sec sau mai dur, dupa cum le e educatia si temperamentul. Sigur insa, de asta data, nu vor ramane datori nimanui.

Fara a fi proasta in sine, aceasta perioada prezinta riscul uni comportament exagerat, mai ales in cazul cel tineri, daca acestia se vor afla in fata unei comisii de examinare. Deplasarile scurte se pot asocia cu mici pierderi, cu disfunctii, cu amenzi, cu altercatii. Intre 28 martie dimineata si 30 martie seara (pana la ora 20:45), harta acestor nativi indica conflicte si probleme mai mari sau mai mici pe trei dintre principalele lor directii de viata: cea a personalitatii lor, a familiei din care provin, a averii si aspectului locativ, a parteneriatelor, proceselor si casatoriei.

O zi vulnerabila, care le poate aduce surprize de unde nici cu gandul nu gandesc, poate fi 26 martie. Dar, careul in T va opera intreaga saptamana. Nota generala este ceea a schimbarii de atitudine a persoanelor apropiate lor, pe care nu se vor mai putea baza sau a necazurilor care se vor abate asupra acelora si care ii va privi sau ii va viza, in proportii diferite, si pe ei.

Intre 30 martie seara si 1 aprilie, Fecioarele vor fi cuprinse de stari, atitudini si trairi diferite, in functie de sex si varsta, care ii vor face indiferenti, plictisiti sau exasperati de o problema afectiva, de o persoana care nu-i mai intereseaza sau care face presiuni asupra lor.

Delicate vor fi si relatiile cu copiii. Complicatii si limitari financiare, discutii pe teme banesti pentru sume mici, iritare si nesabuinta in fata unor persoane care vor sa-i stoarca de bani.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...