Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 25-31 Martie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 25-31 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 25 martie, pana la pranz, mici salturi ale starii de spirit provocate de modificarile programului curent de viata.

Intre 25 martie, dupa ora 13:07′ si 27 martie dupa-amiaza, disponibilitate spre impacare, atenuare a conflictelor, incheiere a disputelor prin concesie, renuntarea la ambitie, abandon al dorintelor si intereselor personale sau ale vanitatii si orgoliului care au generat respectiva criza parteneriala. Posibila ipostaza avantajoasa in derularea unor procese.

Intre 27 martie, dupa ora 17:11′, si 29 martie dupa-amiaza, mare forfota legata de bani si bunuri materiale in posesia carora ar trebui sa intre un nativ. Numeroase motive de enervare in jurul aceluiasi subiect care pare a nu se mai rezolva din cauza problemelor ce se ridica, necontenit, in calea unei solutii. Luna Noua in Berbec, din 28 martie, va dinamita toate intelegerile si va pune intre paranteze etapele parcurse pana acum. In cazul unor succesiuni sau partaje, e de luat in calcul aparitia unui document “bomba” care poate fi pus pe masa notarului sau a judecatorilor ori a unui text de lege care, o data acceptat, va determina reevaluarea intentiilor, intereselor si deciziilor nativului. Contextul general, pe acest sector, arata a constrangere.

Intre 29 martie, dupa ora 18:48′, si seara zilei de 31 martie, Fecioarele pot acumula rapid informatiile necesare intr-un domeniu in care nu sunt “la zi”; nu va fi vorba de un proces indelungat (scoala, examene), ci de o completare a pregatirii lor profesionale.

Pe 31 martie, dupa ora 19:41′, se vor naste situatii in care Fecioarele vor trebui sa vorbeasca cu justificare si putere de convingere, in public sau in mediul profesional unde se iau decizii. De partea lor, din acea seara, va fi si Guvernatorul lor, Mercur, care va intra in semnul de Pamant al Taurului, adica in casa a IX-a, ceea ce le va spori sobrietatea, rabdarea, metoda si vigoarea in prezentarea si sustinerea argumentelor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...