Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 25-03 Martie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-03 Martie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 25-03 Martie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 26 februarie noaptea, trecatoare fluctuatii organice legate de circulatia venoasa, de circulatia periferica, de fiziologia sistemului nervos si a membrelor inferioare.

Pe 26 februarie se va produce faza de Luna Noua in Pesti, dublata de o eclipsa de Soare, care va influenta evolutia relatiilor parteneriale si a contractelor, a litigiilor sau a proceselor. Aceste doua evenimente astrologice vor determina schimbarea starii de spirit a nativilor marcata de divergente si tensiuni. Relatiile interumane se vor schimba pe fondul revenirii Fecioarelor la sentimente mai bune dupa ce vor intelege adevarata natura a unor conflicte si consecintele atitudinii lor refractare si vor accepta sa renunte la punctul lor de vedere intransigent. Acestea nu vor mai fi ostile ideii de conciliere iar tranzitul pe care il va incepe, tot din 26 februarie, Mercur, prin casa a VII-a, va avea darul sa-i faca cooperanti si sa-i plaseze deasupra meschinariilor si fleacurilor, preocupati de latura valoroasa a unei relatii si de importanta unui proiect comun. Posibila turnura favorabila in derularea unui proces sau a oricarui tip de litigiu care se poate derula in etape, de acum pana la toamna.

Intre 26 februarie (dupa ora 02:55′) si dimineata zilei de 28 februarie, Luna va adauga un strop de compasiune, de sensibilitate sau de altruism in relatiile cu partenerul de viata, de afaceri, de proiect sau fata de o persoana cu care se afla intr-o divergenta acuta de opinie dar care trece, in plan personal, prin momente grele.

Intre 28 februarie (dupa ora 06:52′) si prima parte a zilei de 1 martie, pentru unii, banii si bunurile, avantajele materiale si drepturile ce li se cuvant vor trece printr-o criza. Uneori, pot fi victimele unor nereguli si abuzuri comise asupra lor, alteori ei pot fi “victimele colaterale” ale masurilor colective.

Intre 1 martie (dupa ora 09:43′) si 3 martie, efort de revenire la normal, la logica, la masura si la echilibru interior.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...