Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 25 – 01 Mai 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25 – 01 Mai. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 25 – 01 Mai. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pentru acesti nativi situatia se complica intru-catva din perspectiva traseului prin zodia Gemeni pe care il va aborda planeta Mercur incepand cu ziua de 1 mai. Din acel moment, acest guvernator al Fecioarelor se va afla, pentru niste saptamani, in casa a X-a a cerului lor astral, loc de inaltare sociala prin profesie dar nu numai.

El el va permite deci, dupa 1 mai, sa aiba o prestatie publica credibila, sensibila, inteligenta. Vor putea fi convingatori, simpatici, electrizand auditoriul. In cea mai proasta varianta ei vor putea fi doar convingatori.

Pentru niste zile, Mercur va lucra alaturi de Venus (Micul Benefic) in aceasta casa a X-a, dandu-le posibilitatea de a face pasi semnificativi pe un rum al afirmarii sau al succesului. Pentru o alta categorie de Fecioare care, dintr-o perspectiva ce tine de varsta si statutul lor social actual, se pune probleme unor eforturi consistente in legatura cu acumularea de cunostinte teoretice si practice menite sa le permita sa ocupe un post, sa se castige un concurs ori doar sa faca fata unor sarcini de serviciu la care s-au inhamat peste nivelul lor actual de pregatire.

De aceea, acum este nevoie sa faca un salt calitativ in munca si activitatea lor prin invatatura. Aceasta este ipostaza celor tineri. Dar sunt si maturi care trebuie sa progreseze, mai ales cei care au ales sa traiasca si sa munceasca dincolo de hotarele tarii, unde trebuie sa raspunda altui nivel de exigenta. Pe 25 si 27 pot face demersuri discrete menite sa-i apere sau sa faca dreptate si ordine in jurul lor. Intre 28 si 30 aprilie nativii pot fi tristi sau afectati de un mic incident, de o disputa, de o atitudine necuviincioasa la adresa lor.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...