Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 25-01 Iulie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-01 Iulie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 25-01 Iulie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 25 si 27 iunie (pana la ora 11), premizele mai vechi care alimentau dispute si conflicte cu partenerul de viata, de afaceri sau in care nativii sunt implicati prin relatii contractuale va spori. Povestea nu e noua. Reluarea ei insa, poate aduce nuante si circumstante noi, in evolutia unui conflict. Pentru unii, litigiile si procesele pot aduce complicatii patrimoniale ce angajeaza familia sau bunurile comune.

Intre restul zilei de 27 iunie si 29 iunie (pana la ora 13), unele persoane pot avea surprize legate de bani, servicii si beneficii pe care fie le asteptau si pentru care se pregatisera fie, dimpotriva, pe care nu le-au luat in calcul, nu le-au intuit si care le bulverseaza intreaga existenta. Șocuri si surprize, rasturnari de situatii: neprevazutul lucreaza din plin.

Intre 29 iunie (dupa-amiaza) si 1 iulie (pana la ora 15), Fecioarele vor simti nevoia sa se stabilizeze intr-o directie de viata, intr-o atitudine si vor putea avea, in acest sens, spor, sansa sau chiar norocul de a face o sinteza corecta si lucida a problemelor cu care se confrunta, le vor putea ierarhiza si, mai ales, le vor gasi o rezolvare rezonabila, corecta si morala.

Pe 30 iunie, Mercur va intra in casa prietenilor si, alaturi de celelalte doua planete in tranzit prin Rac, va contribui la manifestarea unei atitudini protectoare, a nativilor fata de prietenii lor.

In plan sentimental, Fecioarele vor fi rezervate sau inhibate de felul in care evolueaza o relatie afectiva. Aceasta li se pare prea riscanta, prea provocatoare sau prea destabilizanta, daca ar fi sa-i urmeze cursul sugerat. De aceea, vor avea tendinta sa se replieze, sa dea un pas inapoi, sa ezite sa se angajeze cu vorba sau cu fapta.

Toate aceste trairi si reactii sunt percepute clar de catre Fecioare incepand cu dupa-amiaza zilei de 1 iulie, cand, desi nu vor dori asta, ar putea provoca, prin distanta pe care o pun intre ei si persoanele dragi lor, sa impinga relatia cu acestea spre o criza sau spre o incercare importanta. Nota generala a saptamanii ramane una complicata, puternica, care ii va solicita din plin, pe fiecare dupa varsta si loc in societate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...