Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 24-30 Septembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Spetembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 24-30 Spetembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 septembrie (pana la ora 17), relatiile cu prietenii si cunoscutii vor fi stinghere, marcate de episoade neplacute survenite pe fondul unor dispute, reactii nepoliticoase, prin acuzatii nefondate, adresari jignitoare ori insinuari care-i vor scoate din sarite pe nativi. Sunt de evitat intalnirile cu persoanele dificile, cu acei cunoscuti cu care nativul nu se afla in relatii bune sau cu necunoscutii.

Intre 25 septembrie dupa-amiaza si 27 septembrie, mici revolte consumate in forul interior, poate si pe fondul unor intalniri din categoria celor invocate mai sus care nu au putut fi evitate sau nu au putut fi controlate.

Intre 28 si 30 septembrie dimineata, Fecioarele isi vor regasi calitatile de vorbitori, autoritari prin precizia cu care vor pune in circulatie informatiile, acuratetea cu care vor dezbate un punct de vedere si prin atentia pe detalii, dovedindu-se adversari redutabili.

In restul zilei de 30 septembrie (dupa ora 11), demersuri, facute de cele mai multe ori pe cale legala, pentru a rezolva o chestiune materiala, financiara.

Din 27 septembrie, Marte va intra in zodia Capricornului si, de acolo, va limita efuziunile lirice, va risipi cheful de distractie, aruncand un val de seriozitate si sobrietate in viata afectiva, in relatiile nativilor cu copiii sau cu persoana iubita, impingandu-i pe creatorii din aceasta zodie spre seriozitate si profunzime in actul artistic. Dar, noul traseu martian, ii va ajuta prin sporul de luciditate si precizia in gandire. Persista tendinta ca, unele Fecioare sa se lase prea usor duse de valul disputelor sau de placerea de a ataca verbal, de “a intepa”, a fi rautacioase, ca efect al exaltarii caracteristicilor zodiei Scorpion tranzitate de Venus si Luna Neagra. Se pot contura clipe de destin, se pot declansa situatii cu vocatie speciala in biografia nativilor nascuti intre 2 si 4 septembrie.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...