Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 24 – 30 Octombrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24 – 30 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 24 – 30 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 octombrie, nativii din Fecioara vor avea tendinta de a tempera asperitatile ivite in relatiile cu partenerii sau cu rivalii. Printr-o atitudine cooperanta, prin diplomatie si toleranta.

Desi contextul astral este stresant si dificil, totusi, in preajma datei de 25 octombrie, ei sunt cei mai mari beneficiari ai zodiacului, prin intalnirea celor doi Benefici – Jupiter si Venus – in conjunctie in Fecioara, ipostaza care se va repeta, la alt grad al zodiei, pe 27 august 2016, ducand la bun sfarsitul ceea ce declanseaza acum.

In felul acesta, toate relatiile parteneriale (de afaceri, de colaborare, conjugale sau rivalitati si dusmanii), chiar daca nu se rezolva, acum, definitiv, se pot incheia intr-un mod profitabil, la anul viitor, pe fondul argumentelor sau ofertelor lansate in aceasta saptamana. Intre 25 octombrie, dupa ora 10, si 27 octombrie se anunta evenimente, de mai mica sau mai mare importanta, in plan financiar/material, cu o nuanta de surpriza, de neobisnuit. Cea mai blanda varianta a acestui tranzit astral ar fi enervarea si ingrijorarea.

Intre 27 octombrie dimineata si 29 octombrie, mentalul acestor nativi este calat pe ideea de rezistenta, de imbarbatare, de mentinere a echilibrului, de pastrare a autocontrolului si de gasire a unor solutii dibace la probleme personale. Faza de Luna Plina poate accentua importanta unui anume segment de viata si activitate, dupa cum, Soarele, in tranzit prin casa a III-a a relatiilor cu apropiatii, poate induce ostilitate si nesinceritate in schimburile de idei si informatii.

Din dimineata zilei de 29 pana pe 30 octombrie, nativii se pot afla in bataia aripilor Crucii Mobile, care le vantura, ca aripile unei mori, cele patru case principale existentiale (I, IV, VII, X), amestecand faptele si amplificand consecintele lor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...