Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 25-31 Octombrie 2014


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 25-31 Octombrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 25 Octombrie – 31 Octombrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intrat in semnul de pamant al Capricornului, Marte este si nu este intru totul favorabil zodiei Fecioara. El va introduce pentru cateva saptamani, cat va sta in casa a V-a, raceala afectiva, insingurare, izolare, dorinta de a se distanta de persoana iubita.

Toate aceste stari interioare se vor complica cu dorinta de a se lamuri pe sine, de a analiza la rece, inainte sa ia o decizie. Multe relatii sentimentale, chiar de lunga durata, vor fi supuse acestui examen riguros de constiinta. Alteori insa, poate si pentru ca aceasta retragere ii enerveaza pe parteneri, se pot isca conflicte; nu certuri insa, pentru ca acesti nativi vor evolua pe principiul “nu raspund la provocari”.

Asadar ei asculta, inregistreaza, contabilizeaza, dar nu dau explicatii, nu aduc argumente si, arareori fac vreun gest. Intr-un alt plan relational, unii parinti vor fi tentati sa instaureze ordinea si disciplina in relatiile cu copiii lor.

Ce va iesi e mai greu de anticipat, pentru ca aici situatia se va colora, de la caz la caz, cu subiectivismul fiecarei familii si fiecarei situatii. Dar conflictele nu sunt excluse, parintii Fecioara ramanand fermi pe pozitie.

Se mai observa pe harta lor astrala o tendinta de a intra in discutii “urate” (cu acuzatii nefondate, insulte, provocari). Riscul de a fi mintiti, pacaliti sau furati tine fie de lipsa de experienta de viata, fie de naivitatea unui nativ. Sunt de evitat combinatiile care promit bani, rezolvari facile in chestiuni complicate sau imposibile.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...