Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 24-30 Martie 2018


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 24-30 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 24 martie, se vor consuma ultimele ecouri ale unui moment in care numele si persoana Fecioarelor s-a aflat in atentia opiniei publice.

Intre 24 martie, dupa ora 10:53′, si 26 martie, starea lor de spirit va fi una rezervata, circumspecta si atenta la detalii. Ceva, intuitia, glasul interior, le va spune ca unele persoane nu sunt oneste, nu sunt corecte cu ei. Mai mult decat prietenii, pe Fecioare, le va interesa, in aceasta perioada, relatia lor cu cei dragi, motiv pentru care intre ei si aceia se va instala o stare de animozitate, de raceala, de banuiala sau chiar o reticenta fatisa. In relatiile lor cu copiii, Fecioarele vor avea tendinta sa fie dure, aspre si sa apeleze frecvent la pedepse. Va fi o perioada in care parintii vor dori sa gestioneze cu mana forte conflictele cu copiii, indiferent de varsta acelora. Fireste, daca aceia sunt deja mari, reactia lor va naste valuri de ostilitate care nu trebuie amplificate. Oricat de mult ar pretui niste principii este bine sa nu se poarte cu cei dragi ca si cum n-ar avea obligatii si/sau sentimente. Mercur va intra in miscare aparent retrograda, pana pe 16 aprilie. Fiind Guvernatorul lor, el va avea un rol esential in toate formele de comunicare, invatare, precum si in activitate mentala. De aceea, el nu va fi un bun sfatuitor in chestiunile de interes material.

Intre 26 martie, dupa ora 13:45′, si 28 martie, perioada relativ banala cu exceptia unor posibile crize de orgoliu.

Intre 28 martie, dupa ora 16:31′, si 30 martie, etapa a regasirii echilibrului interior necesar; harnicie si rabdare.

Din 30 martie, dupa ora 19:52′, se va declansa o stare de nemultumire vecina cu revolta nascuta dintr-o neregula produsa in acte sau din felul in care intr-o chestiune financiara (fiscala, salariala) li s-a aplicat gresit o prevedere a legii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...