Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 24-30 Ianuarie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Ianuarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 24 – 30 ianurie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Colinde, colinde, a fost vremea colindelor. Acum e vremea conflictelor. Și daca acestea ar fi clar argumentate, rostite direct, inca ar fi bine. Dar lupta se da cu umbre si incertitudini. Pericolul vine din toate partile.

Ca in poemul eroic “Cantecul lui Roland”, in timp ce inteleptul Olivier striga in van: “Roland, prietene, da alarma/Charles ne va auzi chemarea/Va trebui sa ne aparam/Regele ne va ajuta cu oamenii sai”, eroul, viteazul Roland, vrea sa rezolve totul bazandu-se pe a sa “sabie legendara Durendal”. In casa rivalitatilor, a proceselor si luptelor de tot felul, sade chiar Marte, planeta conflictelor si a razboiului, alaturi de Neptun, Chiron si, dupa 27 ianuarie, de Micul Benefic, Venus, in cel mai bland semn al zodiacului, Pestii.

Ce fel de lupta va fi? Cum va face fata, singura, sabia Durendal? Deocamdata, vedem confuzie, iluzie, dorinta de a lupta cu arme nepotrivite si asumari tragice ale unor cauze care provoaca suferinta chiar si la o simpla atingere, daramite la lovituri si sfasieri.

Fecioarele inca mai au activa opozitia Neptun/Luna Neagra, iar combinatia astrala pare mai potrivita unui razboi psihologic, unei gherile afective. Daca in relatiile umane astfel de subtilitati, ce par coborate din poemele medievale, pot fi o varianta (nu singura!), atunci cand este vorba de procese, de instante vreau sa zic, cu siguranta aceasta tactica ar fi o greseala si o lipsa de adecvare la sensul provocarii. Schimbari bruste, fara “preaviz” la locul de munca, restructurari (sau macar anuntul lor oficial) care ii destabilizeaza mai ales pe cei tineri.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...