Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 24-30 Decembrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-30 Decembrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 24-30 Decembrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 26 decembrie dimineata, perioada anapoda in planul comunicarii. Tot ceea ce vor spune nativii va fi rastalmacit si considerat un motiv suficient pentru a justifica atacuri care depasesc cadrul unei simple discutii in contradictoriu.

La randul lor, nici Fecioarele nu se vor putea abtine sa nu intepe, sa nu lanseze critici si sa nu-si incondeieze adversarii cu comentarii sarcastice care vor avea darul sa sporeasca ostilitatile. In fata acestei tendinte, cele mai vulnerabile vor fi relatiile de la locul de munca sau unde se desfasoara activitati comune, relatiile intre soti si partenerii de proiect. Indicat ar fi ca, Fecioarele sa nu faca, din spontaneitatea si virtuozitatea lor lexicala, un scop in sine, luand pe cate cineva drept calul lor de bataie.

Deplasarile se pot anula, amana sau complica. Intre 26 decembrie (dupa ora 05:20′) si 28 decembrie (pana la ora 17:12′), problemele casnice, domestice, relationale se vor amesteca, intr-o combinatie greu de controlat, ca reflex al unor aspecte dizarmonice profunde, nerezolvate, carora nu le trebuie decat un moment astral defavorabil pentru a se declansa.

Din dupa-amiaza zilei de 28 decembrie si pana la sfarsitul zilei de 30 decembrie, unii parinti ar putea acorda mai mult timp decat de obicei educatiei sau ingrijirii copiilor lor (aspectul nu contine ideea de veselie si bucurie) ori se pot vedea nevoiti sa intervina autoritar in cazul unor derapaje de comportament si atitudine a acestora fata de scoala, bani, divertisment, prieteni, timp liber, afirmare a personalitatii lor.

Nota generala a saptamanii contine un potential de acumulare a grijilor fata de bani, bunuri si administrare a lor corecta, tendinta astrala care poate primi nuante personale in functie de harta nasterii lor dar care indica o etapa critica rezultata din acumularea unor greseli din trecut comise in legatura cu cele doua case ale banilor si veniturilor.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...