Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 24-02 Martie 2018


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 24-02 Martie 2018. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 24-02 Martie 2018. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 24 si 25 februarie, dimineata, unele persoane revin in prim-planul atentiei publice. Relatia viata profesionala – raspundere sociala – familie se afla in continuare, in contradictie, nativilor fiindu-le greu sa armonizeze cele doua sectoare de viata. Dinspre rude le vin provocari carora nativii vor reusi sa le tina piept. Relatia cu familia din care provin poate sa le aduca destule surprize, daca tinem cont de cele cinci cuadraturi care se realizeaza intre planetele din casa a VII-a si Marte din casa a IV-a.

Intre 25 februarie, dupa ora 05:06′, si dimineata zilei de 27 februarie, reticenta si rezerva in dialogurile si activitatile comune desfasurate alaturi de prieteni. Unele evenimente li se par adevarate corvezi, alteori nu le place compania acelora sau neincrederea pune stapanire pe ei.

Intre 27 februarie, dupa ora 06:42′, si dimineata zilei de 1 martie, nativii vor face efortul de a identifica solutii de viata personala conforme cu principiile si aspiratiile lor.

Intre 1 martie, dupa ora 07:58′, si 2 martie, Luna se va afla in sectorul casei I si, din aceasta postura astrala, va pune la incercare rabdarea nativilor pe directia relatiilor parteneriale. Pe fond, aspectul este mai complicat, aici intervenind si alte influente astrale ceea ce le va face pe Fecioare responsabile si atente la detalii.

Pe 2 martie va avea loc faza de Luna Plina in Fecioara ceea ce va avea valoarea unui mic eveniment astral pentru ca ei vor inchide, astfel, un circuit de viata deschis cu un an in urma, si vor deschide altul, cu perspective noi, pentru urmatorul an. Momentul va scoate in evidenta nevoile lor reale precum si locurile unde vor trebui sa intervina cu predilectie pentru a pune ordine in viata lor: sectorul afectiv, relatiile cu copiii, casnicia, afacerile, conflictele, procesele si beneficiile materiale obtinute cu ajutorul sau prin intermediul unor persoane si institutii.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...