Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 23-29 Septembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 23-29 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 25 septembrie, dimineata, rastimp al ironiilor, nu intotdeauna “fine”, al dialogurilor condimentate cu reprosuri, al aluziilor deranjante, al criticilor sau al acuzatiilor rostite mai voalat sau mai direct. Enervare pe parcursul unei deplasari; mici inconveniente de la elementul “Apa”, in contextul unei calatorii. Risc de a fi mintiti sau pacaliti de persoane lipsite de onestitate. Prudenta mare si naivitate zero!

Intre 25 septembrie, dupa ora 07:01′ si seara zilei de 27 septembrie, amalgam de situatii si stari de spirit generate de relatia nativului cu parintii sau cu rudele in varsta care provoaca disconfort emotional, contraziceri si imposibilitatea de a cadea de acord asupra modului in care trebuie sa se solutioneze o chestiune de interes comun pentru ca aceia vor opune rezistenta la tot ceea ce li se sugereaza sau li se indica iar atitudinea lor refractara cat si incapacitatea de a asimila argumentele logice ii vor scoate din sarite pe nativi.

Intre 27 septembrie, dupa ora 19:24′, si 29 septembrie, Fecioarele, in postura de parinti, vor se vor purta ferm, uneori chiar inflexibil, cu copiii lor, introducand restrictii la joc si interzicerea unor distractii, impunand un program zilnic, bazat pe studiu si responsabilitate, masuri cu scop educativ care vor fi primite cu ostilitate de catre copii dar, este putin probabil ca aceia sa aiba vreun castig de cauza prin rasfat, aroganta sau indiferenta in fata felului autoritar in care nativii isi vor pune odraslele la punct. Fecioarele vor fi preocupate de persoana lor (infatisare, sanatate, mod de a se prezenta in lume) sau de redresarea rapida provocata de o dezamagire sau de o concluzie care nu le face placere cu privire la felul in care s-au purtat intr-o anumita situatie sau cu o persoana, ceea ce le-a subrezit statutul intr-o asociere (parteneriat, afacere, casnicie) la care tin. Posibile situatii neprevazute la capitolul bani; piedici in rezolvarea pe cale legala a unor

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...