Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 23-29 Decembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Decembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 23-29 Decembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

In prima parte a zilei de 23 decembrie, posibile evenimente neprevazute la locul de munca si fluctuatii ale starii de sanatate.

Intre 23 decembrie, dupa ora 16:42, si noaptea de 26 decembrie, Fecioarele vor nutri dorinta de a linisti spiritele agitate in ultima vreme in familie, in grupul de colaboratori cu care lucreaza, intre ei si rivali, oponenti sau partile cu care se afla in litigiu. Unora, acest efort le va reusi gratie abilitatii cu care vor sti sa conduca discutia si a felului in care vor sti sa speculeze niste informatii”speciale” (secrete, laturi ascunse ale fiecaruia) care le vor permite sa-l abordeze pe respectivul preopinent dintr-o alta perspectiva, cu multa degajare. Daca nu au maturitatea necesara si nu sunt siguri pe ei, atunci cei nascuti in Fecioara este bine sa se abtina de la astfel de initiative: doar cu intimidarea nu vor reusi nimic.

In dimineata zilei de 25 decembrie, Venus va intra in Capricorn si va permite, pentru doua-trei saptamani, o detasare de emotii si trairi confuze, ceea ce ii va conduce la o plasare lor cat mai obiectiva si corecta, ori de cate ori vor dori sa ia atitudine fata de derapajele afective ale partenerilor de suflet sau ale copiilor. In postura de parinti, cei nascuti in Fecioara vor deveni autoritari si destul de inflexibili, instaurand ordinea si respectul cuvenit unor activitati necesare (scolaritate, responsabilitati familiale, grija fata de propria persoana, respectarea unor norme de viata).

Intre 26 decembrie, dupa ora 02:27′, si dimineata zilei de 28 decembrie, surprize banesti provocate de “figurile” pe care le fac unii cunoscuti care nu sunt seriosi, onesti sau de cuvant.

Intre 28 decembrie, dupa ora 08:24′, si 29 decembrie, dialoguri care scot la iveala adevaruri incomode, provocari nedemne, acuzatii si atacuri verbale formulate pe persoane mai mult sau mai putin cunoscute. Risc de pierderi si pagube. Deplasarile sau excursiile pot fi marcate de evenimente care enerveaza, indispun sau alarmeaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...