Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 23-29 Aprilie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 23-29 Aprilie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 23-29 Aprilie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 23 si 24 aprilie (dupa ora 15), unii nativi se vor confrunta cu tentatia imensa de a fi critici, sarcastici, de a practica o ironie muscatoare la adresa cuiva sau in legatura cu o situatie. Atentie in cazul subiectelor cu o miza mai mare, care au un grad sporit de interes public, care privesc convingeri generale si al idealurilor in numele carora, unele grupuri de oameni, cred si actioneaza sau al ideilor care stau la baza unor constructii publice pentru a nu leza, gratuit, niste sensibilitati sau atasamente legitime.

Din 29 aprilie seara, Mercur, devenit retrograd, ii va pune in situatia sa-si reaseze principiile pe baza altor motivatii sau sa se adapteze unei situatii care va pune umbre si lumini pe propriile lor pareri si interese.

Intre 24 aprilie dupa-amiaza si 26 aprilie, vor reveni in prim-planul atentiei lor problemele de familie si/sau aspectele patrimoniale. Contextul este mai “fierbinte” in cazul celor care intentioneaza sa se desparta, se afla in proces de divort sau de partaj. Procesele care au alte mize si cauze se pot indrepta spre situatii a caror rezolvare se va contura spre sfarsitul lunii august.

Zilele de 26 si 27 aprilie se asociaza cu un risc sau o neregula ce priveste platile si incasarile. Nu este exclusa nici o pierdere a banilor din vina nativilor (neatentie) sau din cauza oamenilor necinstiti (pacaleala, hotie, neseriozitate).

Intre 27 si 29 aprilie dimineata, relatiile parinti-copii sunt tensionate, si unii si altii dand dovada de inflexibilitate, de rigiditate in principii (sau in pretentii). Esec al “intelegerii cu vorba – buna”. De vina, vor fi, si unii, si altii. Artistii si interpretii pot trece printr-o criza de creatie, acestia aratandu-se nemultumiti de nivelul la care isi exprima talentul, prin intermediul meseriei, avand sentimentul limitei, al oboselii sau al unei neputintei.

In restul zilei de 29 aprilie, sansa de a rezolva ceva, in planul muncii, repede si bine. Le vor veni in ajutor intuitia si inspiratia salvatoare de moment.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...