Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 22-28 Octombrie 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Octombrie 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 22-28 Octombrie 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 22 octombrie, relatiile cu prietenii, apropiatii sau cunoscutii vor trece prin teste de anduranta. Atitudinea nativilor fata de tovarasii de drum, mai vechi sau mai noi, va fi una ostila, de neincredere, acesta fiind gata sa arunce peste bord oamenii, relatiile, interesele, sentimentele, amintirile, tot.

Pe 23, 24 si 25 octombrie (pana la ora 06:17′), perioada de imbarbatare, de regrupare de forte, de decizii, multe dintre ele adoptate sub presiunea discutiilor, afirmatiilor, acuzatiilor, informatii dar, atentie!, si sub presiunea provocarilor.

Din 23/24 octombrie, casa schimbului de idei, a transmiterii de cunostinte si a dialogului va fi viciata de intrarea Soarelui si a planetei Mercur in Scorpion. De aici si riscurile, mai mari sau mai mici, in functie de varsta, statutul social si gradul de implicare in societate a fiecarei Fecioare. Nota generala este de stricare a intelegerilor intre soti, parteneri de afaceri, de proiect sau colaboratori ca “parti contractante”. Alunecoasa si greu de tinut sub control, latura procesuala poate evolua haotic sau atipic, sugerand confuzie si dezordine. Nativii vizati ar trebui sa fie atenti, nu la fapte, cum ar fi logic, ci la cuvinte. In spatele afirmatiilor, aluziilor sau declaratiilor, ei pot, daca sunt atenti, pana spre 21 noiembrie, sa descifreze cauza si scopul pentru care sunt implicati intr-un conflict.

Intre 25 octombrie (dimineata) si 27 octombrie (pana la ora 16:57′), probleme personale cu o importanta existentiala mai mare decat o apreciaza pentru moment. Pentru unii, poate fi vorba de un drum gresit pe care o ia viata lor. Atentie la casatoriile promise sau realizate acum, la contractele semnate, la parteneriatele sau chiar la “complicitatile” acceptate: toate vor sfarsi prost.

Intre 27 octombrie (dupa-amiaza) si 28 octombrie, incercare de remediere a unui prejudiciu banesc sau material produs de un act juridic ori administrativ.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...