Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 22-28 Iuie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Iuie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 22-28 Iuie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 23 iulie dimineata, sentimente ciudate sau nejustificate, rational vorbind, provocate de antipatii de moment, de reticente, de sentimente de incredere, de suspiciuni de tot felul cu privire la unele persoane apropiate lor. Comportament rece, distant, evaziv in relatiile sentimentale provocate de acelasi tip de nesiguranta fata de o persoana draga lor.

Intre 23 iulie, dupa ora 11:34′, si 25 iulie, la pranz, evenimente cu semnificatie de destin, situatii speciale in care se poate gasi un nativ, fara motive aparent justificate, care isi au originea in trecut si in relatiile ce s-au transformat, de-a lungul timpului, in dusmanii periculoase.

Pe 23 iulie, la ora 12:45′, se va produce faza de Luna Noua in Leu, ceea ce va solicita casa a XII-a a bolilor lungi sau cronice; astfel, pentru ca inima va fi, in mod special, pusa la incercare, prudenta ar trebui sa-si faca loc in conduita tuturor Fecioarelor, indiferent de varsta, pentru a nu amplifica factorii de risc ce decurg din incarcatura astrala a acestei etape. Deoarece, in sectorul casei a XII-a se afla, in prezent, si Nodul Nord al Lunii, nu este exclus ca, pentru unele persoane, sa se faca simtita amprenta destinului, atunci cand se va pune problema izolarii fortate determinate de o stare speciala de sanatate sau de aplicarea unei masuri juridice.

Intre 25 iulie, ora 13:33′, si 27 iulie dupa-amiaza, peisajul astral ii va determina pe nativi sa fie harnici, rabdatori si organizati.

Din 26 iulie, Mercur va intra in zodia Fecioarei, semn in care se afla in “domiciliu”, ceea ce va reprezenta un avantaj pentru nativii ei. Fecioarele vor dovedi multa luciditate si logica in gandire. Rationamentele lor vor fi corecte, elaborate atent si bine motivate iar deciziile vor fi cele indreptatite dupa o atenta cantarire a avantajelor si dezavantajelor personale.

Intre 27 iulie, ora 18:37′, si 28 iulie “echilibristica” financiara.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...