Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 22 – 28 August 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22 – 28 August. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 22 – 28 August. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Dupa intrarea planetei Jupiter, Marele Benefic, in sectorul lor zodiacal, iata ca, la scurt timp, se mai produc doua evenimente importante din punct de vedere astrologic: intrarea Soarelui in dreptul zodiei lor, pe care o va traversa intre 23 august si 23 septembrie si parasirea Fecioarei de catre Luna Neagra ceea ce cred ca va smulge un strigat de bucurie multora.

Se termina cu o serie de necazuri in plan personal provocate si patronate de Luna Neagra din 2015. In ziua de 25 august, aceasta pozitie astrala va tranzita pana in mai 2016 casa banilor: alta problema, alta provocare. La numai doua zile distanta, ei ii va urma in Balanta, deci tot in casa a II-a, Mercur, care va tempera sau atenua dupa caz, multe disfunctii; dar asta numai pana pe 2 noiembrie cand va parasi acest sector.

Tranzitele saptamanii viitoare le pot induce acestor nativi chef de cearta sau genereaza provocari directe pe 22 august. Intre 23 si 25 august pentru unii se poate activa cate ceva dintr-un tranzit precar, cu aer de dreptate sau de legalitate, in realitate fiind vorba de rastalmaciri sau abuzuri ori de actiuni in necunostinta de cauza al caror ecou va dura mult si ale caror consecinte vor avea nevoie de timp pentru a fi solutionate.

Intre 25 august dupa-amiaza si dimineata zilei de 27 august, unii vor fi obligati sa-si puna ordine in relatiile cu copiii, cu iubitul sau iubita ori in domeniul placerilor si distractiilor pe care vor fi obligati sa le restranga, in favoarea unui mod de viata sobru. Intre 27 si 28 august pentru unii pot surveni surprize in relatiile de munca.

Chiar daca nu se deruleaza evenimente concrete, in acest rastimp se intensifica opozitiile dure cu oameni care lucreaza in ascuns, care submineaza statutul profesional ori tind sa subrezeasca autoritatea unui nativ.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...