Horoscop urania

 2017 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2017, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 22-28 Aprilie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 22-28 Aprilie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 22-28 Aprilie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 22 si 24 aprilie noaptea, gesturi si initiative nascute din dorinta de a imbunatati relatiile parteneriale sau conjugale. Fecioarele vor fi in stare sa faca mici concesii, vor da dovada de ingaduinta, de toleranta sau de capacitatea de a ierta derapajele unor parteneri fie pentru a nu prejudicia un proiect comun, fie pentru a-si regasi echilibrul interior prin pace sufleteasca si armonie relationala.

Intre 24 aprilie (dupa ora 03:33′) si 26 aprilie dimineata, multe dintre calculele anterioare legate de un venit, un castig sau un beneficiu se pot da peste cap. Tot felul de conditionari nou aparute in demersurile legate de rezolvarea unui interes material sunt de natura sa elimine, una cate una, fiecare dintre premizele pe care s-au bazat pana atunci. Pe aceasta directie, ziua de 28 aprilie, se poate asocia cu vesti proaste, enervante, destabilizatoare sau pline de contradictii dar, atentie! si de erori, exagerari sau deformari ale adevarului, ale realitatii, ale situatiei in cauza de care trebuie sa tina cont.

Intre 26 aprilie (dupa ora 04:57′) si noaptea de 28 aprilie, incercare de a elimina nesiguranta din gandurile si trairile lor interioare. Fecioarele doresc sa stie cu precizie pe ce se pot conta cu adevarat in aceasta perioada. Moment al logicii, al ratiunii, al pragmatismului favorizat de producerea, in ziua de 26 aprilie, la ora 15:16′, a fazei de Luna Noua in Taur, care le va putea schimba perceptiile si concluziile.

In restul zilei de 28 aprilie (dupa ora 04:39′), vor avea loc doua evenimente astrologice: planeta Venus va intra in zodia Berbecului, semn pe care il va traversa pana pe 6 iunie, iar Nodurile Lunare (“Sensul Vietii si Pedeapsa in Viata”) vor parasi axa Fecioara/Pesti si vor incepe sa evolueze, pana in noiembrie 2018, pe axa Leu/Varsator, eliberandu-i astfel pe nativi de povara Nodului Nord care i-a pus la incercare din 10 octombrie 2015 pana in prezent.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:

Horoscop 2016

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...

S-ar putea sa-ti placa: