Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Octombrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Octombrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 21-27 Octombrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 octombrie, la pranz, vesti proste, ingrijorare, spaima de consecintele unor evenimente din trecut. Unii nativi pot fi victimele conflictelor verbale (calomnii, barfe, atacuri la persoana, critici nejustificate, insulte). Deplasarile ar trebui evitate, ele asociindu-se cu riscul de a fi furati sau pradati in timpul calatoriei ori de a da peste situatii imprevizibile care sa-i puna in pericol. Examenele nu sunt aspectate favorabil; unele Fecioare pot “cadea in pacat”, recurgand la solutii incorecte ce vor fi sanctionate imediat.

Intre 22 octombrie, dupa ora 14:57′, si zorii zilei de 25 octombrie, nevoia de a se implica in chestiunile de familie sau de a reglementa statutul legal/juridic al locuintei sau al unui bun patrimonial pe cale juridica (acte, aprobari, documente oficiale semnate).

Pe 22 octombrie, seara (ora 21:29′), Marte va intra in zodia Balantei, dinamizand casa banilor proveniti din munca proprie. Nativii isi vor schimba atitudinea fata de salariul pe care il primesc; astfel, se va contura ipostaza schimbarii locului de munca. Șansa in obtinerea unor venituri mici care le vor permite sa rezolve cheltuielile curente, de fiecare zi.

Pe 23 octombrie dimineata, la ora 09:27′, Soarele va intra in zodia Scorpionului si va radicaliza disputele verbale provocate de catre rivali sau dusmani ori chiar de catre fratii nativului.

Intre 25 octombrie, dupa ora 03:13′, si dupa-amiaza zilei de 27 octombrie, moment al racelii si indiferentei sufletesti. Distanta afectiva, ignorare a placerilor, cufundare in ganduri. Din 27 octombrie, dupa ora 15:49′, posibile surprize la locul de munca.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...