Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 21 – 27 Noiembrie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Noiembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 21 – 27 Noiembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 noiembrie sun posibile momente de cumpana in relatiile parteneriale. Fecioarele sunt obligate sa mediteze serios, profund si responsabil cu privire la locul si rolul lor intr-o casatorie, intr-o alianta, intr-un colectiv de lucru sau intr-un grup de afaceri. Solutia cea mai buna, in acest moment, este sa-si asculte instinctul sau inima. Indemnul lor interior este, cel putin in aceasta zi, corect si aproape de adevar. Intre 22 si 23 noiembrie, presiunea care se exercita asupra unora, din perspectiva problemelor banesti poate fi mare.

Pe fondul acestor probleme greu de rezolvat, starea lor de spirit este controlata de spaima “zilei de maine”, de conflictul cu diferite persoane, de revolta in fata felului in care se deruleaza evenimentele cu aer de constrangere, de ratarea, in ultima clipa, a unei solutii convenabile.

Intre 24 si 25 noiembrie, nativii acestui semn de Pamant pot fi avantajati de tranzitul Lunii prin Taur care le poate da mai multa stabilitate interioara, mai mult calm care sa le permita sa evalueze obiectiv o situatie (cea financiara despre care am vorbit sau alta, in plan profesional, public ori de constiinta).

Masurile pe care le iau sunt “de criza”, gandite pe termen scurt, in functie de natura si complexitatea evenimentelor, luand in calcul cele mai adecvate si pragmatice variante. Intre 26 si 27 noiembrie, cariera este in prim-planul atentiei nativilor.

Unii doresc sa faca o schimbare, alteori, schimbarea se impune de la sine, Fecioarele fiind obligate sa se conformeze unei situatii sau unei decizii ce le este impusa. Un inceput, o cotitura, o schimbare intr-o ipostaza publica sunt posibile prin influenta astrala exercitata de faza Lunii Pline ce se produce pe casa a X-a a ridicarii in rang public prin merite personale si exercitare a profesiei.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...