Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Mai 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Mai 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 21-27 Mai 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 21 mai, Fecioarele nu se vor putea abtine sa nu fie ironice si rautacioase, dupa cum va fi si natura provocarii. Totusi, ipostaza se complica din aceasta zi prin intrarea, in acest sector, a Lunii Negre, care va patrona orice declaratie in cerc restrans sau in public, pana in februarie 2017, imprimandu-le un fel de a vorbi si replica taios, dur ori chiar sarcastic, ceea ce nu va avea darul sa atraga simpatia celor din jur de partea lor.

Din 27 mai, cand in casa a III-a va intra si planeta Marte, dialogurile si schimburile de idei vor deveni, frecvent, conflictuale. Intreaga dispozitie astrala a acestei case nu va fi nici usoara, nici favorabila Fecioarelor, ori de cate ori, pana la inceputul lunii august a.c., se va pune problema unui examen sau a sustinerii unei verificari profesionale. Atentie acum si pe viitor, la deplasarile care se vor initia, indiferent de durata sau miza lor.

Unul dintre riscuri, de exemplu, ar fi paguba provocata de pierderi, furturi, inselaciuni. Intre 22 si 24 mai (pana la ora 8 dimineata), nativii se vor afla sub influenta fazei de Luna Plina din Sagetator, care va opera pe casa familiei, a averii, a relatiilor cu rudele, si al carei impact, va fi diferit, in functie si de harta natala a fiecarei persoane nascute in Fecioara.

Din dimineata zilei de 24 mai si pana pe 26 mai (ora 17), relatiile bune, armonice dintre planetele care se afla acum in cele trei semne zodiacale de Pamant, pot functiona in avantajul nativilor, care pot capata, astfel, un plus de stabilitate la nivel psihic, fizic sau mintal. Din 24 mai, planeta Venus, o data intrata in Gemeni, in casa a X-a, a ridicarii in rang, va exercita, alaturi de Soare, pentru scurt timp, o influenta favorabila dupa care va intra in contradictie cu planetele din Fecioara si Pesti, nascand confuzie si dizarmonie.

Din dupa-amiaza zilei de 26 pana pe 27 mai, sunt posibile surprize – mai mari sau mai mici – legate de statutul nativilor la locul de munca sau chiar de statutul institutiei insasi, la care ei activeaza.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...