Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 21-27 Ianuarie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21-27 Ianuarie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 21-27 Ianuarie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 21 si 22 ianuarie (pana la pranz), discutii neplacute, situatii stingheritoare provocate de persoane necuviincioase la adresa nativilor. A nu se intra in dispute. Intre 22 ianuarie (dupa ora 12:45′) si 24 ianuarie, unii nativi ar putea simti nevoia sa faca un gest menit sa reglementeze o situatie aflata in neoranduiala sau in intarziere cu privire la o proprietate, o aprobare, un demers legal.

Bunele intentii se pot lovi insa de un sir de neconcordante, confuzii sau induceri in eroare carora le pot cadea victima unii nativi. Posibil conflict intre sotul/sotia unei Fecioare si parintii acesteia, bazat mai ales pe antipatie sau pe diferenta de mentalitate si nivel social, argumente deseori invocate de de socri pentru a-si justifica atitudinea.

Intre 25 si 27 ianuarie dimineata, posibile discutii cu privire la viitorul unei relatii afective sau al unei relatii de tipul parinte/copil. Se pot lua in calcul fapte, vorbe, intentii sau consecinte ale unor decizii mai vechi care nu mai pot fi acceptate. Pozitia parintilor va una drastica, adesea intransigenta. Cei care sunt implicati in povesti de dragoste care „scartaie” se vor distanta semnificativ de persoana iubita in incercarea de a nu fi influentati de circumstantele (rugaminti, lacrimi, santaje sentimentale, etc.).

Cumul de situatii, senzatii si evenimente generate de sentimentele, convingerile personale si atasamentele Fecioarelor. Poate fi un bun prilej pentru impacari, concesii, iertari, abordari diferite ale unor situatii stingheritoare. Posibile „impacari dulci” intre sotii certati de oarece vreme.

Nu refuzati, daca vi se solicita, intalnirile pentru medierea unui conflict, pentru rezolvarea pe calea bunei intelegeri a unui litigiu inainte ca el sa ajunga in instanta sau chiar aflat pe rol.

Pe 27 ianuarie (dupa ora 10:35′), surprize la locul de munca, posibile reorganizari, demisii sau angajari in conditii neasteptate.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2021

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...