Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 21 – 27 Februarie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 21 – 27 Februarie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 21 – 27 Februarie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Simpla trece a Soarelui prin Pesti, in opozitie cu zodia lor natala, este un argument suficient, dar este si un prilej suficient pentru aparitia unor dizarmonii. Multe dintre ele pot proveni de la relatia cu sotul/sotia, cu partenerii de afaceri, cu colegii dintr-un proiect sau cu dusmanii.

Mai mult decat atat, saptamana viitoare acesti nativi vor trebui sa faca fata si unei conjunctii, fie ea si de scurta durata, dar semnificativa, pe care Soarele o face cu Neptun, subliniind astfel, rolul important al casei a VII-a acum si in viitor. La toata aceasta constructie se adauga si determinarea saturniana dinspre Sagetator si, intre 25 si 27 februarie, tranzitul Lunii prin Gemeni, respectiv prin casa a X-a. Iata suficiente motive pentru ca multe aspecte esentiale de viata sa fie puse intr-o ecuatie intensa, provocatoare.

Fecioarele vor fi obligate sa gandeasca si sa decida, sa calculeze si sa actioneze intr-un regim bine controlat de Saturn. In perioada amintita, nota generala va fi de exces de cuvinte, comentarii si afirmatii etc.

Dupa 27 februarie, pentru aproximativ 10 zile, acest context se va amplifica si se va diversifica dupa cum va fi, in logica lucrurilor, a varstei, a hartii personale, destinul fiecaruia. Perioada 21/22 februarie poate aduce in viata unora o problema financiara sau patrimoniala ce priveste drepturile arogate, invocate, consfintite sau contestate asupra unui patrimoniu mobil sau imobil, precum si avantaje, servicii ori calitati ce par ca intra intr-un regim de criza. Efort major de gasire sau de mentinere a unui echilibru psihic, a unei stabilitati sociale sau a unor solutii pragmatice.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...