Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 20-26 Mai 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Mai 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 20-26 Mai 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Intre 20 si 21 mai, la pranz, amestec al sentimentelor sau al constrangerilor nascute din datorie morala, respect, recunostinta, motiv pentru care, cei nascuti in Fecioara se vor purta tolerant sau vor ierta derapajele sotului/sotiei. In relatiile de afaceri, aceste argumente ii vor impiedica sa adopte atitudinea justificata ori sa ia deciziile necesare redresarii unei activitati care a fost adusa in situatie de criza de un partener. De aceea, este de cantarit pana unde poate merge aceasta concesie fara ca ea sa genereze complicitati vinovate sau ingaduinte riscante.

Pe 20 mai, Soarele va intra in casa a X-a, a carierei, si-i va aduce pe nativi in situatia de a deveni eroi sau vedete; ar putea fi vorba de un succes trecator, de valva care se va face in jurul lor dar care se va stinge repede, fara vreun profit socio-profesional real.

Intre 21 mai, dupa ora 13:11′, si 23 mai, dupa-amiaza, contradictii intre interesul material al nativilor si felul in care acestia vor lua anumite decizii, nu intotdeauna corecte, legale sau justificate. Nu este bine sa grabeasca cursul firesc al tranzactiilor sau al contractelor pentru ca cei doi Benefici se vor afla in opozitie, pe cele doua case ale banilor si avantajelor materiale, intreaga saptamana.

Intre 23 mai, dupa ora 15:23′, si 25 mai dupa-amiaza, interes pentru aspectele marunte de viata cotidiana sau pentru latura mai putin spectaculoasa a unei activitati de creatie, de interpretare, de educatie (chestiuni administrative, organizatorice).

Intre 25 mai, dupa ora 15:16′, si 26 mai, sarcinile de serviciu sau exercitarea functiei ii vor “lua pe sus”. Cursul evenimentelor se va precipita in preajma zilei de 25 mai, cand, la ora 23:31′, va avea loc faza de Luna Noua in Gemenicare le va obliga pe Fecioare sa faca fata solicitarilor si isi va pune amprenta pe felul in care se vor prezenta in mediul profesional sau in viata sociala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...