Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 20 – 26 Iunie 2015


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20 – 26 Iunie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 20 – 26 Iunie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Zilele de 20 si 21 iunie sunt marcate de prezenta a trei planete in tranzit prin casa a XII-a, ceea ce nu e tocmai un aspect confortabil; mai degraba stresant si solicitant decat periculos, acest context, alcatuit dintr-o tripla conjunctie Jupiter/Venus/Luna, ii poate afecta pe cei bolnavi de inima sau cu sensibilitati cardio-vasculare.

Odihna, poate chiar repaus prelungit, medicatie atent supravegheata ar fi conditiile necesare pentru a depasi acest moment delicat. Intr-o alta directie de viata se poate inregistra un spor asupra unor dusmani sau rivali pe cai dintre cele mai discrete. Intre 22 si 24 iunie dimineata.

Luna tranziteaza casa I a avand un efect special asupra starii de spirit, mai responsabila, mai logica, mai pragmatica dar si mai rezervata, ostila chiar ipostazelor vesele si relaxante, pe care nativii le pot respinge ca fiind pierdere de timp pe fondul unui chef de a ramane singuri cu gandurile si problemele lor.

In acest timp, ei fac si desfac planuri, analizeaza nu iau insa si decizii la fel de repede, ramanand in asteptarea unor informatii suplimentare. Intre 24 iunie dupa-amiaza si 26 iunie preocuparile lor sunt indreptate spre bani, reechilibrare financiara. Pe 21 iunie isi va face aparitia casa a XI-a, locuita de zodia Racului, Soarele iar pe 24 iunie, Marte.

Aceste doua planete vor influenta relatiile de prietenie, cunostintele facute si mentinute in scopuri comune prin apartenenta la un grup de preocupari si interese. Aspectul este unul unul restrictiv, prevestind “raceala” afectiva, instrainarea, intreruperea dialogului, neintelegerile mentinute discret, fara conflicte deschise dar esentiale in economia lor afectiva ori in rezonanta lor sociala.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...