Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 20-26 Decembrie 2014


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 Decembrie. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 20 Decembrie – 26 Decembrie. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Toate evenimentele pe care le-am descris in prezentarea generala tin, pentru aceasta zodie, de casa a V-a si respectiv de semnul Capricornului.

Relatiile solicitate sunt cele de tipul parinti/copii sau iubit/a. E un adevarat vartej de trairi, concluzii, provocari si reactii. Multe “iesiri” ciudate ale nativilor nu sunt decat rezultatul slabiciunii lor in fata unui prea plin astral care ii gaseste nepregatiti sufleteste, nematurizati, blazati, resemnati sau preocupati de sanatate. De aici si replicile lor neconvingatoare sau neinspirate: taceri, izolari, fuga de realitate, instrainari, secretomanie, ostilitate. Cum poate sa fie Craciunul cu un logodnic ursuz si posomorat? Neplacut, fireste. Cei care se pot controla mai au sansa sa faca o impresie cat de cat onorabila. Oricum, exuberanti nu vor fi si nici nu vor putea mima o fericire pe care nu o au cu adevarat cuibarita in sufletul lor.

Casa a V-a este supusa evenimentelor, care ii pot lua prin surprindere, dar care nu aduc noutati ci doar explica niste reactii sau optiuni mai vechi care acum sunt transpuse in realitate. 24 si 25 decembrie sunt doua zile care pot crea disfunctii organice legate mai ales de sistemul nervos si de functionarea axei cardio-vasculare. Saturn intra in casa a IV-a si le va deschide un lung sir de probleme ce se vor derula, pe parcursul urmatorilor trei ani, intr-o directie legata de casa, gospodarie locuinta, proprietati, bunuri ale familiei, patrimoniu relatii cu rudele de sange.

Sursa: libertatea.roMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...