Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 20-26 August 2016


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 20-26 August 2016. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 20-26 August 2016. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 20 august (pana la ora 21:19′), relatiile matrimoniale, conflictele personale, divergentele cu partenerii de afaceri, procesele sau litigiile de orice natura continua sa acapareze atentia Fecioarelor. Exasperati de prelungirea lor sine die, unii vor fi dispusi, ajunsi la limita rabdarii, sa accepte orice solutie de compromis, “sa treaca de la ei”, numai sa-si gaseasca linistea. Greu de pus in practica si de loc indicat, pe fondul implicatiilor conflictuale si al consecintelor acestor cedari.

Intre seara zilei de 20 august si 22 august, mici (mari?!) surprize de ordin material cu legatura directa, de cele mai multe ori, cu una dintre rudele de sange sau cu intreaga familie. Pe 22 august, mare eveniment! Soarele va intra in semnul lor zodiacal, in care va ramane pana pe 22 septembrie, timp in care Fecioarele se vor bucura de protectia si energia acestui astru.

El va spori minunata conjunctie Venus/Jupiter, planete aflate, la randul lor, in zodia Fecioarei. Aceasta etapa le-ar putea aduce unora victorii speciale, sansa de a rezolva incurcaturi, noroace personale, o stare buna de sanatate si o forma psihica excelenta.

Pe 23 si 24 august, cele doua case ale exprimarii (dialoguri personale, prestatie in fata unui juriu sau a unei comisii de examinare, oratorie, declaratii scrise, exercitarea meseriei sau a profesiei in fata unui public) vor fi motivate astral divergent si, pentru unele Fecioare, deloc convenabil. Desi unii vor dovedi ca sunt pregatiti temeinic, desi vor da dovada de stabilitate emotionala, provocarile vor fi mari si, din dorinta de a fi cat mai convingatori sau a-si “termina” rivalii, contestatarii, oponentii sau contracandidatii, nativii pot “sari calul”.

Intre 25 si 26 august, se contureaza ipostaze care pot accentua, de la caz la caz, latura existentiala personala, cea familiala, cea parteneriala sau cea publica si profesionala.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...