Horoscop urania

 2020 – Horoscop saptamanal urania, urania horoscop

Horoscop urania – horoscop urania 2020, horoscop saptamanal urania, urania horoscop, pasul fortunei

Horoscop Urania Fecioara 2-8 Septembrie 2017


Horoscop urania Fecioara libertatea

Pasul Fortunei Fecioara. Urania dezvaluie misterele astrelor pentru saptamana 2-8 Septembrie 2017. Afla tot ce pregatesc astrele nativilor din zodia Fecioara pentru satapama 2-8 Septembrie 2017. Urania dezvaluie ce pregatesc astrele pentru nativii din zodia Fecioara. Afla cum vei sta cu sanatatea, dragostea si banii in saptamana care urmeaza.

Pe 2 septembrie, persoanele nascute in zodia Fecioarei vor simti nevoia sa faca ordine in atasamentele sexuale si in relatiile sentimentale. Chiar si parintii nascuti in Fecioara, vor medita asupra necesitatii de a schimba strategia in privinta cresterii si educarii copiilor, adaptandu-se la nevoile varstei acelora sau renuntand la vechea atitudine care nu a dat rezultate.

Intre 2 septembrie, dupa ora 23:07′, si 5 septembrie dimineata, preocuparile cotidiene s-ar putea concentra pe sectorul sanatate. Planetele in tranzit prin casa a XII-a, a bolilor lungi sau cronice, le pot pune probleme in plus celor care au o deja suferinta organica legata de inima, coloana vertebrala, ochi si sistem vascular. In alta ordine de idei, unii nativi pot avea parte de asa-numitul “noroc ascuns”: o sansa, o oportunitate, un factor de protectie personala se va afirma ca un element de noutate, mai greu explicabil pe cale rationala. Pentru scurt timp, dupa 6 septembrie, informatiile utile si avertismentele vor veni pe “discrete”.

Intre 5 septembrie, dupa ora 08:29′, si 7 septembrie dupa-amiaza, relatiile parteneriale pot trece prin crize de acomodare, de intelegere, de acceptare. Stilul si metoda de lucru a partenerilor ii poate dezamagi, pe 5 septembrie, pe unii. Provocati de tranzitul planetei Marte prin zodia Fecioarei, nativii se vor simti obligati sa intervina si sa readuca lucrurile la ordinea lor fireasca. Un inceput se poate produce in toate tipurile de activitate, colaborare sau convietuire pe fondul schimbarilor generate de forta Lunii Pline din Pesti, care va opera pe 6 septembrie, pe axa caselor I/VII, context astral care va avea darul sa smulga valul de incertitudine si confuzie ce plana asupra unor oameni sau imprejurari.

Intre 7 septembrie, dupa ora 15:02′, si 8 septembrie, decizii si hotarari bruste luate pe fondul unor enervari de moment sau al unor concluzii la care Fecioarele au ajuns in urma unor dezvaluiri intentionate ori intamplatoare.

Sursa: Ziarul LibertateaMai multe despre zodia Fecioara:


Calculeaza astrograma natala

Horoscop 2020

Linkuri Sponsorizate


Ce influenta are Ascendentul asupra ta?

Vezi Rezultatele

Loading ... Loading ...